ik voel mij vervult, toch alleen, ik volg mijn missie, toch liever met 2, ik ben ontwaakt, toch verdwaald, vraagtekens bij het aardse leven en soms ook haat tegen een onbekend kwaad.

Je straalt licht in het donker, ik merk je op, je gloed, warmte bron van liefde en kracht, zo ken ik jou, ik hou van jou, onvoorwaardelijk, ik ben je trouw, vanuit vrijheid en eigenheid, ik geef je liefde, licht en overvloed, zonder spijt, remming of verwijt.

Je neemt mij mee naar huis, een reis naar je hart, erg zacht , zoals verwacht.

ik leg mijn bagage neer, ik omarm je zonder zeer, ik voel je liefdevolle hart, je passievolle kracht, jou vuur verbonden met het mijne, het doet ons stralen en schijnen.

ik mis je lieve ziel, ik herken je zonder woorden, ik voel je aan, als een licht verbonden met de zon en de maan, daar waar wij terug in eenheid samen staan, de tijd is vergaan, onze wederzijdse eenheid die eindeloos blijft bestaan. Tot die dag, probeer ik te leven, elke dag, met volle passie en een lach, tot die dag, dat jij terugkomt,  open ik mijn armen, ik zal je verwarmen, omarmen, beschermen met mijn hart en mijn zegen, je bent mijn ziel en mijn leven, in mijn vorige leven deed je mij beven, een intens verlangen zonder zweven, enkel de balans tussen geven en nemen.

Ver van een rationele wereld en systeem, eerder, gevoelsmatig en emotioneel, een plek als deze, samen met jou, daar wil ik zijn als ziel en levend wezen.

 ik heb geduld, ik wacht nog even, op dat magisch moment, ik heb toch wel wat heimwee, ik hoop dat je er snel weer bent 💖

©Koen