Ik wil leven, werken en zijn vanuit vrijheid, ik hou er niet van dat zaken worden opgelegd aan mij, ik vind verplichtingen niet leuk, ik hou van vrijheid en vrije keuze en vrij zijn, ik begrijp dat er in het leven verplichtingen en verantwoordelijkheden zijn, dat hoort er eenmaal bij, maar ik bepaal liever zelf wat deze zullen zijn i.p.v. dat deze worden gedicteerd, worden opgelegd door andere of een derde partij/organisatie.


 Ik deel en geef graag vanuit liefde, zonder dat ik daar automatisch iets voor kan terugvragen, eisen. Ik vind het ook jammer dat sommige mensen vriendschap als dienstverlening zien, ik doe iets voor jou dan kan ik automatisch iets terugvragen voor mij, eender wanneer het mij uitkomt, dit zorgt een stukje voor wantrouwen bij mij naar sommige mensen omdat ik dat gewoon niet fijn vind, dat voelt meer als iets zakelijks i.p.v. vriendschap + ook een blokkerend stukje dat iemand ten alle tijden iets kan terugvragen en er dan ook automatisch wordt verwacht en vanuit gegaan wordt dat je dat dan ook zult doen, dit is tegen mijn vrijheids en onafhankelijkheidsmindset en instelling, dat resoneert niet, ik ben best behulpzaam maar wel vanuit vrijheid en niet vanuit verplichting.


Ook vriendschap mag een stukje onvoorwaardelijke liefde in zich meedragen in mijn opinie, mening en visie.


 Ik wil graag kunnen reizen en naar mensen toe gaan, ongeacht de afstand dat ik gewoon voor mezelf kan beslissen dat ik ga en dat ik zelf kan bepalen voor hoelang, zonder te hoeven kijken naar de financiële kant of de agenda, dat je alles zelf kan inrichten, kan creëren en naar je hand kan zetten zoals jij het ziet,denkt,voelt en wilt, vanuit je eigen verlangens en behoeftes, dat je het zelf kan inrichten en vormgeven, dat je dat kan visualiseren en kan realiseren.
Ik geloof heilig in de term je bent de alchemist van je eigen leven, je kan zoveel zaken gaan creëren vanuit je creativiteit en productiviteit, zo kan jij met kleine stapjes en acties je eigen droomleven beginnen vormgeven.


Dromen zijn er om waar te maken, ga ervoor help, steun en motiveer elkaar op een gezonde manier, zodat het voor beide fijn voelt, je hoeft jezelf niet te verliezen om iemand anders te helpen, anderen hoeven zichzelf niet te verliezen om jou te helpen, soms is het ook goed, gezond en noodzakelijk om zelf de dingen aan te pakken, andere keren kan je misschien weer wat hulp gebruiken, als iemand weigert, vat dit niet te persoonlijk, iedereen heeft uiteindelijk ook zijn haar leven, met zijn haar dingen, bezigheden en verantwoordelijkheden, een nee heb je en een ja kan je krijgen.


 Het kan ook een spiegel zijn van hey how bad do you want it? Ik hoef niet altijd de redder te spelen om jou zaken te doen realiseren en manifesteren, geloof je er zelf wel voldoende in je idee, visie en jezelf? Zorg dat dit een fijne yes in jezelf is als je die vraag aan jezelf stelt en als je die vraag van iemand anders krijgt. 
Als je er zelf in geloofd dan heb je meer kans dat een ander er ook in gelooft, als je er zelf niet in geloofd dan is het soms ook een teken dat het nog niet geheel klopt en dat er nog wat zaakjes, mogen, dienen te veranderen, laat het soms even rusten en mediteer hierop visualiseer je idee en schrijf desnoods je vragen en intenties op, neem ze mee in je meditatie, vanuit dat stilte moment komen vaak de innerlijke antwoorden waar je naar opzoek was, die je nog niet geheel helder, zuiver en compleet had in het plaatje.


If you can dream it, you can achieve it, ga voor je dromen, maak ze waar, want jij bent waardig en demoeite waard om ze te realiseren, zodat jij je dromen kan beleven in real life, dat het jou veel geluk,vreugde,vrede,liefde  mag bijbrengen, je verdiend het van harte.