Ik mediteer elke dag mee ik wakker wordt, en vaak ook nog een keer door de dag, als ik in de morgen mijn meditatie oversla heb ik een paar uurtjes later hoofdpijn omdat mijn lichaam, geest en ziel hier al zo aan gewend zijn, het is ook prettig om de dag mee te starten, met een headset naast mijn bed heb ik zo zelf een aangename en erg krachtige ochtendroutine voor mezelf.

Veel mensen denken dat mediteren iets is voor luie mensen, maar probeer zelf maar eens als je aan de kracht van meditatie zou twijfelen, om 1 uurtje gewoon stil te zitten en aan niets te denken, doe maar eens de proef op de som en kijk en ervaar dan maar eens wat er gebeurt, een grote kans dat het ego met van alles komt opdagen in je hoofd, van ik moet dit, ik moet dat, ik mag dit niet vergeten, ik moet dat nog doen, wat zit ik hier nu te doen? Meditatie is hard werken aan jezelf, om alles in jezelf stil te krijgen om terug meer de verbinding te zoeken met het één maken van lichaam en geest, terug de connectie proberen te leggen met die éénwording .